Produtos afetados
Sistema de classificação Código Nome
HS 03 Peixes e crustáceos, moluscos e outros invertebrados aquáticos.
HS 04 Leite e lacticínios; ovos de aves; mel natural; produtos comestíveis de origem animal, não especificados nem compreendidos noutros Capítulos.
HS 02 Carnes e miudezas, comestíveis.
ICS 6722020 Food additives
Detalhes
País Kuwait, the State of
Agência responsável Saudi Standards, Metrology and Quality Organization (SASO)
Agency or authority designated to handle comments if different from above Saudi Standards, Metrology and Quality Organization (SASO) P. O .BOX : 3437 Riyadh 11471 Tel: +966(11) 2529999 Ext: (9070-9061) Fax +966(11) 4520193 Email: enquirypoint@saso.gov.sa http://www.saso.gov.sa
Artigos 2.9.2
Covered Products
Cobertura alimentos
Title, number of pages and language(s) of the notified document Additives Permitted for Use in Food Stuffs
Resumo em portugues Propõe Regulamento Técnico que diz respeito aos aditivos autorizados para utilização em alimentos.
Resumo original This draft technical regulation is concerned with Additives Permitted for Use in Food Stuffs.
Objetivos Informação ao Consumidor
Documentos relevantes Codex General Standard For Food Additives Codex Stan 192-1995. Class Names and The International Numbering System For Food Additives CAC/GL 36-1989. Commission Regulation (EU) No 1129/2011 Of 11 November 2011 Amending Annex Ii To Regulation (EC) No 1333/2008 Of The European Parliament And Of The Council By Establishing A Union List Of Food Additives.
Detalhes do contato Saudi Standards, Metrology and Quality Organization (SASO)P. O .BOX : 3437 Riyadh 11471 Tel: +966(11) 2529999 Ext: (9070-9061)Fax +966(11) 4520193Email: enquirypoint@saso.gov.sahttp://www.saso.gov.sa

Datas importantes
  • Distribuição
    30/09/20
  • Comentários
    Até 29/11/20
  • Adoção
    60 days from date of publication
  • Vigência
Notificações Relacionadas