Produtos afetados
Sistema de classificação Código Nome
HS 020110 - Carcaças e meias-carcaças
ICS 6712010 Meat and meat products
Detalhes
País Canada
Cobertura Carcaça de vitela
Resumo em portugues Informa alteração dos requisitos de grau de carcaça de bovino, bisão e vitela que alteraram o peso máximo da carcaça de vitela de 180 kg para 190 kg. Consequentemente, o peso mínimo da carcaça de bovino aumentou de mais de 180 kg para mais de 190 kg. Este requisito entrou em vigor em 15 de janeiro de 2020.
Resumo original Amendment – Veal Weight The Canadian Food Inspection Agency (CFIA) notified Members on 28 October 2019 (G/TBT/N/CAN/600) of the amendment to Beef, Bison and Veal Carcass Grade Requirements which changed the maximum weight for veal carcass from 180 kg to 190 kg. Consequently, the minimum weight for beef carcass has been increased from greater than 180 kg to greater than 190 kg. This requirement entered into force on 15 January 2020. The electronic version of the notified document can be found at: Beef, Bison and Veal Carcass Grade Requirements http://www.beefgradingagency.ca/Grade%20Document%20Jan9%202020%20english.pdf  (English) Exigences relatives à la classification des carcasses de bœuf, de bison et de veau http://beefgradingagency.ca/Grades%20Document%20Francais%209%20janvier%202020.pdf (French) or requested from: Canada's Notification Authority and Enquiry PointTechnical Barriers and Regulations DivisionGlobal Affairs Canada111 Sussex DriveOttawa, ON K1A 0G2CanadaTelephone: (343)203-4273Fax: (613)943-0346E-mail: enquirypoint@international.gc.ca

Datas importantes
  • Distribuição
    07/02/20
  • Comentários
  • Adoção
  • Vigência
Notificações Relacionadas